Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Woningbouw.

Zuiniger, veiliger en comfortabeler wonen en leven? Wilms installatietechniek heeft ruime ervaring in het ontwerpen van en adviseren over installaties voor nieuwbouw, renovatie of duurzame projecten. Onze ervaren adviseurs, beantwoorden al uw vragen op het gebied van technische installaties en energiebesparende oplossingen.

Gecertificeerd totaalinstallateur

Als gecertificeerd totaalinstallateur voeren we installatiewerkzaamheden uit voor renovatie en nieuwbouw. Dat doen we voor enkelvoudige woningen en voor seriematige projecten, voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor de volgende installaties:

  • Verwarming, cv-ketels en warmtepompen
  • Koeling en airconditioning
  • Luchtbehandeling en ventilatie
  • Gas-, water- en elektriciteit
  • Riolering
  • Zonnepanelen
  • Nul op de meter

Onderhoud en meer

Wilms installatietechniek biedt totaaloplossingen en zorgt ervoor dat alle technische installaties die we plaatsen op elkaar zijn afgestemd. Bovendien kunt u voor onderhoud terecht bij Wilms onderhoud - storing. En heeft u een keuken en/of een badkamer nodig? Neem dan eens een kijkje op Wilms badkamers - keukens.

Enkelvoudig én seriematig

Bij een nieuwbouw- of renovatieproject horen passende technische oplossingen. Wilms installatietechniek is een betrouwbare partner met oog voor energieprestaties, duurzaamheid, gemak en comfort. Onze installateurs zijn stuk voor stuk professionals met oog voor techniek en een hart voor het vak. Wij verzorgen het installatiewerk voor particulieren, aannemers, adviseurs en architecten die bezig zijn met het ontwerp, de bouw of renovatie van enkelvoudige én seriematige woningen.

Duurzaamheid

Een energierekening van 0 euro. Een utopie? Niet als het aan ons ligt. Wilms realiseert al jaren Nul-op-de-meter-woningen. Niet alleen in de nieuwbouw, maar ook in de bestaande bouw. Zonneboilers, warmtepompen, pv-panelen, ledverlichting, gasloos; onze adviseurs weten hoe u het netto-energieverbruik tot 0 kunt reduceren.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Particulieren / Woningbouw

Deze herontwikkeling van het Vinkenterrein in Den Helder omvat het bouwen van 34 duurzame gasloze grondgebonden eensgezinswoningen. De woningen zijn gelegen rondom het nieuwe Vinkenplantsoen, waarop de hier ooit aanwezige houtzaagmolen “De Goede Verwachting” wordt herbouwd.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Particulieren / Woningbouw

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) tegen een scherpe prijs.

Duurzaam appartementencomplex

Woningbouw

De oude cv-ketels van dit wooncomplex waren aan vervanging toe. We kozen voor een cascade-opstelling met 5 gasabsorptiewarmtepompen.

Wilms onderhoud - storing

Laat een installatie u onverhoopt in de de steek? Geen zorgen: Wilms onderhoud - storing staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Wilms badkamer en keukens

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer? Landelijk, klassiek, modern of een hele andere richting?