Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Sectoren

Particulieren / Woningbouw

Doel:

Adviseren, ontwerpen, coördineren en uitvoeren van E- en W-installaties. Altijd op basis van de comfortwensen van de klant, de geldende richtlijnen en vanuit een duurzame insteek.

Badkamers -en keukens:

Dankzij de samenwerking met Wilms Badkamers – Keukens kunnen klanten bij ons terecht voor oplossingen op E- en W-gebied. Zo’n integrale insteek komt goed van pas, nu nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). In ons advies gaan we uit van de huidige en toekomstige comfortwensen van de klant. Hier passen we ons installatieadvies op aan. Zo is de klant zeker van optimaal comfort.

Installaties:

  • Lucht-water-warmtepomp van Remeha in combinatie met centrale balansventilatie met warmteterugwinning
  • Elektra (verlichting en stopcontacten op de juiste plek n.a.v. het ontwerp)
  • Laadpalen
  • Zonnepanelen

Centrale balansventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het optimale comfort in de woningen. In de slaapkamers installeren we elektrische radiatoren met ruimteregelaars. Deze radiatoren zijn extreem snel warm. Ideaal voor een ruimte die een groot deel van de dag niet gebruikt wordt. De benedenruimte verwarmen we met vloerverwarming.

Reactie van onze adviseur:

Aan het neerzetten van een woning die aan alle gestelde wet- en regelgeving voldoet gaat heel wat vooraf. Onze adviseurs denken graag mee over mogelijkheden die binnen het bestek en het budget passen.

Enthousiast geworden van deze case?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.
U kunt ons mailen via info@wilms.nl. Bellen kan ook via het telefoonnummer 0223 – 630 900.