Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Duurzame energie projecten.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Particulieren / Woningbouw

Deze herontwikkeling van het Vinkenterrein in Den Helder omvat het bouwen van 34 duurzame gasloze grondgebonden eensgezinswoningen. De woningen zijn gelegen rondom het nieuwe Vinkenplantsoen, waarop de hier ooit aanwezige houtzaagmolen “De Goede Verwachting” wordt herbouwd.

Duurzame boerderij en B&B

Particulieren

De eigenaar van deze prachtige hoeve met twee B&B accommodaties wilde de gebouwen compleet gasloos en energiezuinig maken.

Renovatie legeringsgebouw Fort Erfprins

Overheid

Het legeringsgebouw op Fort Erfprins. Dit gebouw op het defensieterrein gebouwd in 1984 was verouderd moest weer voldoen aan de nieuwste eisen en regelgeving.

Duurzame opslaghal en kantoor

Bedrijven en kantoren

In deze opslaghal konden wij het hart van de installatie in 1 weekend vervangen, waarbij de productie op volle toeren kon doordraaien.

Bioscoop

Overheid

De onbalans in de warmtekoudeopslag voldeed niet aan de door de provincie gestelde eisen. We losten dit op door de bron extra te regenereren met een droogkoeler en nieuwe regeltechniek.

Duurzame mantelzorgwoning

Particulieren

Zeker in een mantelzorgwoning is comfort van groot belang. Tegelijkertijd moet je als installateur rekening houden met de vaak beperkte ruimte.

Gasloze woning uit 1930

Particulieren

De eigenaar van deze woning wilde een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. We onderzochten  de mogelijkheden en we kwamen uit op het gasloos maken van de woning.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Particulieren / Woningbouw

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) tegen een scherpe prijs.

Gasloze kas

Agrarisch

Voor de groei van gewassen moeten temperatuur en luchtvochtigheid perfect met elkaar in balans zijn. Liefst met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Duurzaam appartementencomplex

Woningbouw

De oude cv-ketels van dit wooncomplex waren aan vervanging toe. We kozen voor een cascade-opstelling met 5 gasabsorptiewarmtepompen.