Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Comfortabel, duurzaam en energiezuinig wonen, daar hebben we bij Wilms installatietechniek verstand van. Nieuwbouw, verbouwing of renovatie; wij hebben voor al uw woonwensen een passend installatieadvies.

Cv-ketels

U heeft een nieuwe cv-ketel nodig. Dan vraagt u zich vast af welk type het beste past bij uw woning en uw wensen. Het antwoord op die vraag hangt onder andere af van het type woning, de isolatie van uw woning en de gezinssamenstelling. Benieuwd welk type ketel bij uw situatie en wensen past?

Airco’s

Een aangenaam binnenklimaat in de winter en in de zomer. Bij de keuze voor een airco speelt de plek waar je hem wilt plaatsen een grote rol. In de slaapkamer mag een airco bijvoorbeeld minder geluid maken dan in de woonkamer. En over welke koelcapaciteit moet uw airco eigenlijk beschikken? Precies weten wat voor u de beste optie is?

Zonnepanelen

Geld investeren in zonnepanelen levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening laten staan. Het aantal panelen dat u kunt aanschaffen hangt af van uw dakoppervlak en van uw budget. Die rekensom is niet heel moeilijk. De keuze voor het type paneel en de juiste omvormer is een stuk lastiger. Nieuwsgierig naar wat wij u adviseren?

Laadpalen

Uw elektrische auto thuis opladen is de meest voordelige keuze. Het type laadpaal of wallbox dat u nodig heeft hangt af van het maximale laadvermogen van de onboardlader van uw auto. Ook is belangrijk om te weten of de lader in de auto 1- of 3-faseladen ondersteunt. Geïnteresseerd in wat wij u aanraden?

Warmtepompen

Een warmtepomp wint warmte uit het grondwater, uit de bodem of uit de lucht. Een warmtepomp kan een uitstekende investering zijn. Blijkt uw woning geschikt voor een warmtepomp, dan volgt de vraag of u beter een all-electric, een hybride of een ventilatiewarmtepomp kunt aanschaffen. Genoeg om over na te denken dus. Liever nu een antwoord op uw vragen?

Meterkast vervangen

We krijgen steeds meer en zwaardere elektrische apparaten in huis. Maar, de meterkast blijft vaak nog ongewijzigd. Heeft u nog een ouderwetse "stoppenkast", dan wordt het tijd om deze te laten vervangen. Benieuwd naar wat wij u aanraden?

Rookmelders

Wist u dat u slechts 3 minuten de tijd hebt om bij brand het huis te verlaten? Een goed werkende rook- en koolmonoxidemelders zijn dan van levensbelang. En, sinds juli 2022 is in iedere woning een rookmelder nu ook verplicht.  Benieuwd welke rookmelders wij u aanraden?

Duurzame nieuwbouwwoningen

Particulieren / Woningbouw

Deze herontwikkeling van het Vinkenterrein in Den Helder omvat het bouwen van 34 duurzame gasloze grondgebonden eensgezinswoningen. De woningen zijn gelegen rondom het nieuwe Vinkenplantsoen, waarop de hier ooit aanwezige houtzaagmolen “De Goede Verwachting” wordt herbouwd.

Duurzame boerderij en B&B

Particulieren

De eigenaar van deze prachtige hoeve met twee B&B accommodaties wilde de gebouwen compleet gasloos en energiezuinig maken.

Wilms onderhoud - storing

Laat een installatie u onverhoopt in de de steek?
Geen zorgen: Wilms onderhoud - storing staat 24 uur per dag,
7 dagen per week voor u klaar.

Wilms badkamers - keukens

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer?
Landelijk, klassiek, modern of een hele andere richting?