Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Duurzame energie.

Comfortabel, duurzaam en energiezuinig werken en wonen, daar hebben we bij Wilms installatietechniek verstand van. Nieuwbouw, verbouwing of renovatie; wij hebben voor al uw wensen een passend installatieadvies.

Zonnepanelen

Geld investeren in zonnepanelen levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening laten staan. Het aantal panelen dat u kunt aanschaffen hangt af van uw dakoppervlak en van uw budget. Die rekensom is niet heel moeilijk. De keuze voor het type paneel en de juiste omvormer is een stuk lastiger. Nieuwsgierig naar wat wij u adviseren? Klik door naar onze zonnepanelenkeuze.

 

Laadpalen

Uw elektrische auto thuis opladen aan een laadpaal of een wallbox is de voordeligste oplaadoptie. De keuze voor een laadpaal of een wallbox hangt af van het maximale laadvermogen van de onboardlader van uw auto. Ook is belangrijk om te weten of de lader in de auto 1- of 3-faseladen ondersteunt. Geïnteresseerd in wat wij u aanraden? Klik door naar onze laadpaalkeuze.

 

Warmtepompen

Een warmtepomp wint warmte uit het grondwater, uit de bodem of uit de lucht. Een warmtepomp kan een uitstekende investering zijn. Blijkt uw woning geschikt voor een warmtepomp, dan volgt de vraag of u beter een all-electric, een hybride of een ventilatiewarmtepomp kunt aanschaffen. Genoeg om over na te denken dus. Liever nu een antwoord op uw vragen? Klik door naar onze warmtepompkeuze.

 

Zonneboilers

Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op het dak en een opslagvat. Heeft u maar een klein stuk dak of ligt uw dak in de schaduw, dan kan een zonneboiler u een grotere besparing opleveren dan zonnepanelen. Zeker weten wat in uw situatie de beste keuze is; een zonneboiler, zonnepanelen of een combinatie en welke zonneboiler u moet kiezen? Klik door naar onze zonneboilerkeuze.