Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Agrarische sector.

Zeker weten dat u op de juiste temperatuur koelt of het perfecte kasklimaat hanteert? Met alles onder één dak op het gebied van koeling, elektra, verwarming en ventilatie is Wilms installatietechniek een betrouwbare partner voor de agrarische sector in de Noordkop. Met onze hoogwaardige en duurzame installaties realiseren agrarische bedrijven vaak 10 tot 25% energiebesparing.

Koeltechnieken

Als agrariër wilt u er zeker van zijn dat uw koelinstallaties op de juiste temperatuur en op de juiste manier koelen. Wij verzorgen een goed uitgebalanceerd ontwerp en passen milieuvriendelijkere koelgassen toe. Toekomstbestendige installaties dus! Bovendien zijn wij gecertificeerd om uw installaties officieel te keuren.

Bewaarcellen

Om bloembollen te drogen na het rooien om ziektekiemen en schimmels geen kans te geven installeren wij regelmatig bewaarcellen.  Met een bewaarcel zorgen we voor de juiste ventilatie vochtigheid, warmte en koude om de bloembollen optimaal te bewaren.

Duurzame kasverwarming

Uw kas gecombineerd verwarmen en ventileren is al lang geen toekomstmuziek meer. Wilms installatietechniek ontwerpt energiezuinige ketelopstellingen met waar nodig in cascade geplaatste ketels. Hoogwaardige luchtverdeelslangen creëren het perfecte kasklimaat. Het gebruik van kaswarmte bij het droogproces optimaliseert de droogwandtechnieken nog verder.

Droogwanden

Hoe sneller een oogstgewas droogt, des te beter het is. Kleur, smaak en textuur blijven optimaal bij een perfecte droging. Laat u een droogwand plaatsen door Wilms Installatietechniek, dan bent u verzekerd van een optimale temperatuur- en luchtvochtigheids-regeling. Uiteraard denken we mee over duurzame mogelijkheden, zoals het gebruik van een zonnedak.

Ketelhuizen

Uw ketelhuis is het hart van uw bedrijf. Wilms installatietechniek adviseert, ontwerpt, assembleert en installeert duurzame ketelhuizen voor de agrarische sector. We houden rekening met de energiebehoefte en bepalen de meest rendabele energiebronnen. Ketel, condensor, verdeelstuk, buffertank, filtersystemen, ontgassing en ontkalking; met Wilms installatietechniek maakt u de juiste keuze.

Warmtepompen

In de agrarische sector kan er met de verschillende warmtepompconcepten veel worden bespaard, maar waar moet u voor kiezen? Lucht-lucht, lucht-water, bodem-water, water-water of hybride? Wij realiseerden diverse warmtepompconcepten in de agrarische sector en komen graag bij u langs om te kijken of u ook forse besparingen kunt realiseren.

Gasloze kas

Agrarisch

Voor de groei van gewassen moeten temperatuur en luchtvochtigheid perfect met elkaar in balans zijn. Liefst met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Huisvesting arbeidsmigranten

Agrarisch

De klant wilde graag een aangenaam binnenklimaat creëren in de huisvesting van 40 arbeidsmigranten. Energiezuinig natuurlijk.

 

Wilms onderhoud - storing

Laat een installatie u onverhoopt in de de steek?
Geen zorgen: Wilms onderhoud - storing staat 24 uur per dag,
7 dagen per week voor u klaar.